Utvecklad i labbet, perfektionerad på vägen.

Att uppnå den perfekta balansen mellan hög-SPL, bandbredd och låg distorsion, och upprätthålla den balansen under hela showen, är en strävan som inte uppnås ensam i ett labb. Och för VUE Audiotechniks designchef Michael Adams är denna filosofi väl testad.

Under nästan fyra decennier har Mike designat högpresterande PA-system för Sound Image, ett av de mest respekterade produktionsföretagen i världen (tillsammans med arbete för QSC, JBL och Yamaha). Hans solida grepp om akustisk vetenskap balanseras av intim, förstahands kunskap om verkliga förhållanden och de unika utmaningar som ingenjörer och systemtekniker möter varje dag.

Med vägens stränga som hans bevisande mark har Michaels unika mönster och aggressiva testmetoder fästs på ett sätt som ett laboratorium ensamt aldrig kunde återskapa. Hans sällsynta kombination av teknisk expertis och verklig erfarenhet har gjort Michael till en av branschens mest eftertraktade medarbetare, och hans inflytande kan höras i några av professionella ljuds mest legendariska och banbrytande produkter.

Idag utgör Michaels perspektiv grunden för VUE Audiotechniks utvecklingsfilosofi. Genom vägtestade konstruktioner och avancerad teknik förbättrar VUEs teknikgrupp, ledd av Adams, allt från responslinjäritet med hög SPL till täckningskonsistens och minskad distorsion. Och för att säkerställa att varje VUE-system levererar optimala prestanda under hela showen och under de mest beskattande förhållandena, integrerar vi rigorösa signaltester i vår designprocess.

På VUE är vi engagerade i att förbättra alla aspekter av högtalardesign och vi är inte rädda för att tänka “utanför rutan” för att uppnå ett bättre resultat. Genom att driva bortom status quo levererar vi otaliga föreställningar i världsklass och ger våra partners absoluta kreativa friheter. På så sätt byter vi ljud för alltid.