Crest Audio®

Professionell Standard i Över 30 År

Crest Audio är en global ledare inom design och tillverkning av bland annat mixerbord och förstärkare för konserter, installationer och nätverksbaserade ljudsystem. De har med åren blivit legendariska för sin kraftfulla och tillförlitliga ljudutrustning.

Crest Audio började göra sig hörda i slutet av 1970-talet med ett mål att främja konsertljud genom högklassig utveckling. Det låga bruset, höga headroom och dedikerade liveljudfunktioner som Crest Audio byggde sina mixers runt, satte en ny industristandard och de blev omedelbart oumbärliga på turnéer. Crest Audio hittade sätt att integrera mer kraft i allt från preamps till högtalare och allt däremellan.

Crest Audios produktlinje skapade snabbt ett rykte inom branschen som innovativa och tillförlitliga ljudlösningar som klarade tusentals mil av turnerande. Arenor runt om i världen installerade deras NexSys® datorbaserade nätverk. Ett bevis på Crest Audios kvalitet är att dessa produkter har överlevt de flesta av de band som de turnerade med.

Crest Audio är ett företag i Peaveys anda. Därav förvärvades Crest av Peavey 1999. Fortfarande säljs varorna under det starka Crest Audio-namnet och produktlinjen levererar fler funktioner och mer tillförlitlighet än någonsin.

 

MediaMatrix®

Världens mest kraftfulla DSP-baserade verktyg

1993 revolutionerade Peavey ljudbranschen med MediaMatrix. Världens första digitalt konfigurerbara och digitalt styrda ljuddistributionssystem. Idag är MediaMatrix fortfarande det mest skalbara, flexibla och specificerade digitala ljuddistributions och DSP system, med över 10,000 installationer världen över.

MediaMatrix ger ljudsystemoperatörer verktygen för att konfigurera och omkonfigurera nätverksbaserade ljudsystem i alla miljöer, antingen från en dator, pekskärm eller till och med en iOS-enhet. MediaMatrix förser high-end-ljudmarknaden med de mest kraftfulla digitala signalprocessorerna, programvaran och användarkontrollverktygen för att skapa världens mest avancerade ljudsystem via dator. MediaMatrix ger ljudingenjörer ett sofistikerat och användarvänligt sätt att designa system på skärmen, för att enkelt ge det liv med ett snabbt tryck på musen. Flera ljudkonfigurationer och zoner sparas som förinställningar och återkallas omedelbart utan fysisk omkoppling eller byte av komponenter, och varje komponent kan tweakas direkt från muspekaren.

Det är inte konstigt varför MediaMatrix är den ledande plattformen för ljud-, kommunikations- och integrerade medieindustrier och den etablerade standarden i konfigurerbara ljudsystem över hela världen. Sedan den första installationen i US Capitol 1994 kan MediaMatrix hittas i mer än 10 000 permanenta installationer i arenor, kasinon, myndigheter och transportanläggningar, nöjesparker och andra stora arenor runt om i världen, inklusive: olympiska spelen i Beijing 2008; parlamentets hus i Kina, Nya Zeeland, Ryssland och Tyskland; Peking, Hongkong och Heathrows internationella flygplats; Bellagio, Mirage, Mandalay Bay och MGM Grand i Las Vegas; Six Flags temaparker; och många fler.

 

Tactus

Nästa generations mixerbord

Crest Tactus är nästa generations digitala mixerbord. Mjukvaran är utvecklad av Waves och hårdvaran är gjord av Crest. Preamps av högsta kvalité ger dig marknaden lägsta brus och LV1 levererar den bästa summeringen. Vi säljer den som ett komplett paket med en egenutvecklad dator som garanterar stabilitet. Kontakta oss för mer information och boka en demo.

Image result for lv1